درباره رستوران شانگ پالاس دهلی
اطلاعات کاربردی رستوران
- نوع رستوران رستوران
- نوع غذا گیاهی - آسیایی - چینی
- نوع رژیم رستوران حلال - محصولات فاقد گلوتن
- وعده های غذایی نهار , شام
- سطح قیمت بالا
- اینترنت رایگان دارد بله
- رتبه Tripadvisor ۵ از ۱۲۱۹۰ در دهلی نو
- نام شهر دهلی
پس از موفقیت باشکوه رستوران های شانگ پالاس در شهرهای مهم دنیا، سی و نهمین رستوران شانگ پالاس توسط هتل شانگری لا در دهلی نو تاسیس شد. فضای داخلی گسترده این رستوران شامل صندلی های بی نظیر در فضای باز، سه اتاق غذاخوری اختصاصی برای صرف غذای خصوصی و یک تراس بزرگ مشرف به باغ های سبز برای صرف غذا در فضای بیرونی می باشد. رستوران شانگ پالاس انواع غذاهای چینی کانتونی و غذاهای استان “Yunnan” چین را سرو می کند که توسط سه سرآشپز متخصص چینی تهیه می شوند. سرآشپزان این هتل عبارتند از “Ye Haijun” متخصص غذاهای دیم سام، “Kong Fanyi” متخصص باربکیوی چینی و “Luojiang Tao” سرآشپز ویژه است که باعث ارتقا و اعتبار رستوران شانگ پالاس هستند. استاد غذاهای دیم سام، “Ye Hai jun” با دقت فراوان منوی غذاهای دیم سام برای ناهار را تهیه کرده که شامل مجموعه ای از انواع دیم سام ها با ظروف سفالی و بستنی های خانگی برای میهمانان هتل شانگری لا-اِروس در دهلی نو است. از دوشنبه تا شنبه ساعت 12.30 ظهر تا 2.45 دقیقه در خدمت شما هستیم.